رویداد «عمق بلاکچین» به همت گروه علمی – پژوهشی آورکلاک و با حضور کارشناسان فعال در حوزههای مختلف به منظور بیان مفاهیم بلاکچین و بررسی قابلیتهای آن از منظر فنی و امنیت سایبری و تاثیراتش در بخشهای مختلف زندگی، برگزار شد.
این رویداد میزبان کارشناسانی در حوزه امنیت، رمزارزها، روانشناسی، گرافیک، رسانه و وب بود که هر یک از متخصصین به بیان کاربردهای بلاکچین از زاویه دید خود پرداختند و با توضیح این پدیده نوظهور به زبان ساده، از نقش آن در امنیت سایبری، رعایت حق کپی رایت آثار هنری، غلبه بر اثرات روانی کلاسهای انگیزشی و جلوگیری از انتشار فیک نیوزها سخن گفتند.
آینده وب بر بستر بلاکچین
امیرمحمد حسینی کارشناس حوزه وب که به عنوان آخرین سخنران به روی صحنه آمد، با اشاره به تعریف وب گفت: «وب یک سیستم اطلاعاتی است که روی بستر اینترنت قرار دارد و ما از طریق آن به کمک مرورگرها و نرمافزارها با یکدیگر ارتباط برقرار میکنیم.»
او «داده» و «ارتباط» را اصلی ترین عامل ایجاد تفاوت در نسخههای وب دانست و افزود: «در وب ۱ تنها امکان خواندن اطلاعات برای مخاطب فراهم بود و یک سری افراد محدود میتوانستند محتوای خود را بارگزاری کنند. وب ۲ که در حال حاضر رایج است رابط کاربری بهتری دارد و امکان ارتباط ۲ طرفه بین کاربر و سرور را فراهم کرده است.»
اهمیت «دیتا» در دنیای امروز
حسینی با تاکید بر این که امروزه «دیتا» اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده است از کمپانیهایی مثل فیسبوک، توییتر و … نام برد که با داشتن اطلاعات ما، کسب درآمد میکنند و بر آن تسلط دارند اما در وب ۳ و با بلاکچین دیگر خبری از ادمین سرورها نیست و اطلاعات ما به صورت غیرمتمرکز پراکنده میشوند.
او در ادامه از علت علاقه توسعهدهندگان به وب ۳ سخن گفت: «وب ساختار معنایی پیدا کرده است که وقتی محتوایی را آپلود میکنیم معنای واقعی کلمات روی تجزیه و تحلیل مطالب اثر میگذارد، همچنین مبحث کلید واژه و سئو کنار گذاشته می شود. بحث جذاب دیگر هوش مصنوعی است که کاربردهای شگفت انگیزی دارد.»
انتهای پیام