رویداد «عمق بلاکچین» به همت گروه علمی – پژوهشی آورکلاک و با حضور کارشناسان فعال در حوزههای مختلف به منظور بیان مفاهیم بلاکچین و بررسی قابلیتهای آن از منظر فنی و امنیت سایبری و تاثیراتش در بخشهای مختلف زندگی، برگزار شد.
این رویداد میزبان کارشناسانی در حوزه امنیت، رمزارزها، روانشناسی، گرافیک، رسانه و وب بود که هر یک از متخصصین به بیان کاربردهای بلاکچین از زاویه دید خود پرداختند و با توضیح این پدیده نوظهور به زبان ساده، از نقش آن در امنیت سایبری، رعایت حق کپی رایت آثار هنری، غلبه بر اثرات روانی کلاسهای انگیزشی و جلوگیری از انتشار فیک نیوزها سخن گفتند.
بلاکچین؛ جایگزینی کاربردی برای کنوانسیون برن
سجاد عمرانی، گرافیست، در ادامه این رویداد به روی صحنه آمد. او با اشاره به این که همه ما به دنبال ثبت ایدههای خود هستیم تا از آن درآمدزایی کنیم یا رزومهای بسازیم، از عدم رعایت حق کپی رایت در کشورهایی مثل ایران که عضو کنوانسیون برن نیستند سخن گفت و بلاکچین را جایگزینی کاربردی برای این معاهده دانست.
بلاکچین؛ راه حل محدودیتهای جغرافیایی کپیرایت
کیانا شبانی، طراح و گرافیست، با تاکید بر این که قانون کپی رایت محدود به موقعیت جغرافیایی است و برخی کشورها به آن پایبند نیستند از بلاکچین برای حل این مشکل نام برد: «در چارچوب زنجیره بلوکی، مالک ایده یا اثر میتواند آن را تبدیل به یک هش کرده و به اسم خود در شبکه ثبت کند. هش یک سری کد امنیتی و ترکیبی از حروف است و سپس این اطلاعات در شبکه بلاکچین برای همه ارسال میشود و سایرین وی را به عنوان صاحب اثر میشناسند. حال اگر فردی از این آثار سوء استفاده کند با پیگیری و مقایسه هش اثر اصلی با نسخه کپی، این دزدی آشکار میشود.»
انتهای پیام